Make-up Services

Dermacolor Camouflage Consult

Mar 06 - Dec 31, 2024

Dermacolor is zeer gepigmenteerd. Een dun laagje is daarom vaak voldoende om de kleurafwijking in de huid onzichtbaar te maken. Maak een afspraak met de Nederlandse Dermacolor Camouflage Specialiste voor een persoonlijk advies en uitgebreide privétraining. We zitten vlakbij Rotterdam!

Ook doordat artsen en zorgverzekeraars uit het hele land patiënten naar ons doorverwijzen, hebben we veel ervaring. We hebben de beschikking over honderden kleuren die ook allemaal in voorraad zijn. U hoeft dus niet meerdere keren langs te komen om geholpen te worden.

Anders dan huidtherapeuten benaderen we camouflagetherapie vanuit een cosmetische achtergrond. Het resultaat veelal: Een huidafwijking die de hele dag onzichtbaar is!

Met het Dermacolor Camouflage System kunnen wij u leren onder meer (de gevolgen van) deze aandoeningen te maskeren: Naevus Flammeus (wijnvlek), Vitiligo, Chloasma, Rosacea, Lentigo Senilis (ouderdomsvlekken), Acne, Donkere Kringen, Zwangerschapsmasker, Striae, Lentigo Simplex (levervlekken), Littekens en nog veel meer. Allemaal vanuit een cosmetische benadering waardoor het resultaat natuurlijk zal zijn. Wij doen gratis een telefonische intake en zullen u eerlijk uitleggen wat er tijdens een consult wel en niet mogelijk is. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, kan het zijn dat het consult en de gebruikte producten door uw zorgverzekeraar vergoed worden.

Klik hier voor meer informatie over onze consulten.


Contact details
Kryolan Nederland
Stormpolderdijk 8
2921 LL Krimpen aan den IJssel
0180 46 62 32
frederique@dermacolor.nl


Price
€95